artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 24. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Szezámmagos rántott jércemell zelleres burgonyapürével, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Amikor elkészült a lakásunk és már csak annyi a dolgunk, hogy berendezzük azt, akkor a bőség zavarában szenvedhetünk, hiszen mint minden, a bútorkínálat is igencsak széles. Segítünk a választásban és a döntésben!

A szekrény funkciója és típusai

A szekrény kiválasztásakor mindig szem előtt kell tartani a funkcionalitást és ennek tükrében könnyedén el tudjuk dönteni, hogy pontosan milyen típusú szekrényt is válasszunk. Többféle szekrénytípus is megtalálható a kínálatban: faszekrények, akasztós szekrényes, polcos szekrények, akasztós-polcos szekrények, üveges-vitrines szekrények. Ha sok öltönyünk, kosztümünk, vasalt ingünk és kabátunk van, akkor érdemes megfontolni az akasztós szekrényt, ellenben ha sok ruhánk van csak úgy összehajtogatva, akkor számunkra a polcos szekrény lesz a megfelelő választás. Az akasztós-polcos szekrény pedig azoknak készült, akik javarészt akasztós és más tárolást igénylő ruhákkal rendelkeznek. Az üveges-vitrines szekrényekbe elsősorban olyan holmikat pakolhatunk, amelyeket nem bánjuk, ha szem előtt vannak, illetve egy ilyen típusú szekrény remekük dekorál is, és napjainkban nem csak a nappaliban, hanem az étkezőben és akár a folyosón, a fürdőszobában és még a konyhában is megállja a helyét.

A szekrény mérete is meghatározó lehet

Soha nem a szekrényt választjuk ki először, azaz a helyhez választunk szekrényt és nem fordítva. Az csak egy dolog, hogy az adott bútordarab nem fér be majd a kiválasztott helyiségbe, de nem is mutat jól, ha túl nagy, főleg, ha nem fókuszpontot tölt be az adott helyiségben. Az sem szerencsés, ha egy nagy térbe túlságosan kicsi szekrényt helyezünk, hiszen így nem töltjük ki eléggé a teret, ami ismét csak zavaró lehet. Vásárlás előtt tehát mindenképpen ellenőrizzük a helyiség alapterületét és a mennyezet magasságát.

Illeszkedjen a lakás stílusához

Az egyszeri ember nem lakberendező ugyan, azonban jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy pontosan, milyen stílusú szekrény is illeszkedik a lakásunkba. Sokféle stílus létezik: klasszikus, modern, időtlen, minimalista, skandináv. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy hogyan és miként döntsünk, mindenképp érdemes erről egy lakberendezőt megkérdezni, hiszen nem szerencsés, ha egy modern bútort vásárolunk a klasszikus lakásunkba, de egy fabútor sem szerencsés választás egy kortárs otthonba.

You have no rights to post comments