artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

ROHU

gazdatavasz

egeszsegesvaros

helyijárat

viktoriatours

aurabannermedium2

LizArt Design hajas

BoPi nyito banner uj

zoldvaros

2021. szeptember 26. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ

veradas

ZöldVáros Szerelempark

coaching2

koboreb

Április elsején vasárnap, azaz ma, hagyományteremtő szándékkal megrendezett nagyszabású show lesz a Népligeti tónál.

A programok cikkünk megjelenésének idején már javában tartanak, hiszen a rendezvény reggel 8 órakor elkezdődött, a "Mások vagyunk" nevű nonprofit civil szervezet zenés felvonulásával. Néhány olvasónk jelezte, hogy a Dózsa György úton vonulók meleg teával, és meleg szendviccsel kínálták a bámészkodókat, és ennek hatására sokan tartottak a vidám menettel a fesztivál helyszínére, a Népligeti tóhoz.
 
Most csak néhány programot szeretnénk ajánlani a kétségkívül színes kavalkádból.
 
10 órakor lesz az ünnepélyes megnyitó, melyen tiszteletét teszi Christine Evans, egykori amerikai playmate, aki a nyuszis magazin 1952 februárjában megjelent számában tette közszemlére bájait. A most 82 éves hölgy természetesen ismét csak mezítelenül, pőrén, ahogyan annak idején pózolt az újságban, mondja el köszöntő beszédét.
Ezután nyitják meg a Nagyszínpadot (a tó játszótér felőli oldalán), ahol először egy fiúbanda adja elő produkcióját, mely hat férfi és egy hölgy viharos kapcsolatáról szól, s mely műsorszám címe "Újra szól a hatlövetű" lesz!
 
A zenés produkció után 11 óra körül a színpadra várják a vállalkozó szellemű férfiakat, hogy összemérjék, már a közelgő Húsvét jegyében, locsolószerszámaik hosszát. A szakavatott zsűri kiválasztja majd a Show Bikáját, akinek locsoló eszközét később egy nemzetközi hírű ötvösművész aranyba önti.
 
A színpadi események alatt folyamatos filmvetítés várja az érdeklődőket a Mozisátorban (helye a tó szigetén lesz), itt kortárs, erotikus művészfilmeket nézhetünk meg. A nézőket légkondicionálás, és jó minőségű papírzsebkendők várják. 
Délben lesz a reggel meghirdetett főzőverseny díjkiosztója, az első helyezett egy vásárlási utalványt, és a 82 éves playmate hölgyet kapja ajándékba egy röpke órára. 
13 órakor erotikus kellékekből nyílik kiállítás a játszótér jobb sarkában. A kellékek ki is próbálhatók. Elsősegélynyújtás és mentők lesznek a helyszínen!! A kiállítás kísérőjeként rúdtáncversenyt hirdetnek a szervezők, a meglepetés csak az lesz, hogy milyen rúdon kell majd táncolni.
 
Természetesen nem hiányozhat a sztárvendég sem a rendezvényről. 15 órakor Kiss Tamara oboaművész próbálja tűzbe-lázba hozni a közönséget. Az előadás különlegessége lesz, hogy egy férfival közösen ad elő több zeneszámot a művésznő.
A programok mellett gumiasztal (síkosított és bordázott kivitelben), ugrálóvár, lufibohóc (aki nem lufiból hajtogat állatokat), és vattacukorárus várja a kedves kilátogatókat. 
 
Várunk tehát mindenkit az első berettyóújfalui Erotika-showra, a Népligeti tóhoz!