artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az Egészségfejlesztési Iroda 2021 októberétől átlépett a fenntartási időszakba, melynek hatására számos változás történt az iroda életében. Mind a munkatársak, mind az irodai kompetenciájának bővítésében. A programokat a lakosság továbbra is ingyen veheti igénybe.

Az Irodavezető: Mezei József Roland, aki többek között epidemiológiai szakápoló, okleveles népegészségügyi szakember, EHS szakember, okleveles környezetmérnök végzettséggel rendelkezik, mely az iroda működtetésének sikerességéhez nagymértékben hozzájárul. Továbbá jelenleg is fejleszti önmagát, hogy munkáját a legnagyobb hatékonysággal végezhesse. Éppen ezért egészségügyi tanárnak és minőség irányítási szakmérnöknek tanul. Szakmai kompetenciájának köszönhetően különböző egészségfejlesztési programok, - EFI bemutatása, kézhigiéné, népegészségügyi statisztika ismertetése, infekciókontroll - kerülnek megrendezésre.

Az EFI csapatát erősíti Élesné Bedő Bernadett, aki diplomás és okleveles ápoló, valamint okleveles egészségügyi menedzser. Ő már a pályázati időszakban is részt vett a munkában, tapasztalatának és szakmája iránti elköteleződésének hála népszerűsíti az ápoló szakmát, továbbá számos program levezénylésében is részt vállal. Ilyen a dohányzás leszoktató programok, vércukor-, vérnyomásmérés, felvilágosító előadások tartása, egészség TOTÓ.  Dr. Muraközi Zoltánné felnőtt szakápoló, life coach és epidemiológiai szakápoló végzettséggel rendelkezik, aki szintén meghatározó munkatárs volt a pályázati időszakban is.  Az egészséges életmód mellett nagyon fontosnak tartja a lelki egészségfejlesztést, így számos előadást tartott például konfliktus-, stressz-, agressziókezelés témában. A csapat további tagjaként fontos megemlíteni Tóth Ágnes szociálpedagógust, aki az adminisztrációs és háttérmunkák elvégzésben kiemelkedő teljesítményt nyújt, továbbá segítséget ad a szülői készségek fejlesztésében és a gyermekek kompetenciájának színesítésében egyaránt. A munkatársakhoz csatlakozott még Szilágyi Dorina egészségpszichológus, felnőtt klinikai szakpszichológus jelölt, aki mentális egészségfejlesztést végez egyéni és csoportos foglalkozások keretein belül, pl. stresszkezelés, relaxáció, krízisintervenció, továbbá aktív résztvevője az iroda hatékony működésének.

Programjaink között megtalálhatók a különböző gyógytornás foglalkozások, dietetikai tanácsadás, a „Segíteni jó!”- adománygyűjtés rászorulóknak, szülésre felkészítő tanfolyam, egészséges idősödés, depresszió megelőzési programok, függőségek kezelésével kapcsolatos programok. Az előadások, foglalkozások a gyerekektől egészen az idős korosztályig elérhetőek, hiszen az egészség mindenkié!

Az Egészségfejlesztési Iroda várja az érdeklődőket. Programjainkról a Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/efiberettyoujfalu/, a honlapunkon: https://berettyokorhaz.hu/category/efi-iroda/, valamint az e-mail címünkön Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. is tájékozódhat.

You have no rights to post comments