artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 10. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Karfiolleves

BBQ csirkecomb filé jázmin rizzsel, coleslaw salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gundel palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Berettyóújfalu Város Önkormányzata a Berettyóújfaluban lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező 16 éven aluli gyermeket nevelő családok részére a Bihar Termálliget Strand- és Termálfürdő szabadtéri strandfürdőjébe történő belépéshez kérelemre évente, gyermekenként 10.000 forint értékű támogatást, illetve a 65. életévüket betöltött személyek részére az életminőségük javítása érdekében a Bihar Termálliget Strand- és Termálfürdőbe történő belépéshez kérelemre évente egyszer 10 alkalmas fürdőbelépő árának megfelelő összegű támogatást biztosít.

65. életévüket betöltött személyek részére 10 alkalmas fürdőbelépő árának megfelelő összegű támogatás

  • A támogatást személyesen kell kérelmezni a Polgármesteri Hivatal Igazgatási Irodáján (telefon: 54/505-450). Az igénylésnél szükség van a kérelmező Berettyó Kártyájára, illetve személyes okmányaira.
  • A támogatás összege a kérelmező nevére kiállított Berettyó Kártyára kerül utalásra.
  • A 10 alkalmas támogatás évenként újra igényelhető, és az igénylés évében, december 31-ig használható fel.
  • A támogatás felhasználásakor a Bihar Termálliget Strand- és Termálfürdőbe történő belépésnél szükség van a támogatásban részesült (belépni kívánó) lakosunk Berettyó Kártyájára és a lakcímkártyájára.
  • A támogatás felhasználható a strandfürdőbe vagy a fedett termálfürdőbe történő belépésre.

Amennyiben a strandfürdőt és a fedett termálfürdőt egy napon szeretné a támogatásban részesült igénybe venni abban az esetben 2 darab alkalom kerül levonásra a Berettyó Kártyáról.

Nem vehető igénybe a támogatás: szauna belépőre, vendéglátó egységekben való fogyasztásra és gyógyászati kezelésre.

16 éven aluli gyermeket nevelő családok részére gyermekenként 10.000 forint értékű fürdőbelépő támogatás

  • A támogatást személyesen kell kérelmezni a Polgármesteri Hivatal Igazgatási Irodáján (telefon: 54/505-450). A 3 éven felüli és 16 éven aluli gyermekekre a gyermekenként 10.000 Ft összegű támogatást a gyermekkel egy háztartásban élő egyik szülő kérelmezheti. Az igénylésnél szükség van a kérelmező Berettyó Kártyájára, illetve személyes okmányaira.
  • A támogatás összege a kérelmező nevére kiállított Berettyó Kártyára kerül utalásra.
  • A támogatás felhasználásakor a Bihar Termálliget Strand- és Termálfürdőbe történő belépésnél szükség van a támogatásban részesült Berettyó Kártyájára, lakcímkártyájára és a belépő gyermekek lakcímkártyájára.
  • A támogatás minden évben újra igényelhető, és az igénylés évében, a szabadtéri strandfürdő nyitvatartási ideje alatt használható fel. A Berettyó Kártyára utalt támogatásból kizárólag a gyermekek számára vásárolható fürdőbelépő.
  • A támogatás a szabadtéri medencék (strandfürdő) használatára illetve a nyári úszásoktatás úszójegyére – a benti tanmedencében történő úszásoktatásra - használható fel.

Nem vehető igénybe a támogatás: szauna belépőre, vendéglátó egységekben való fogyasztásra és fedett termálfürdőbe történő belépésre.

You have no rights to post comments