artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

ROHU

gazdatavasz

egeszsegesvaros

helyijárat

viktoriatours

aurabannermedium2

LizArt Design hajas

BoPi nyito banner uj

zoldvaros

2021. szeptember 26. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ

veradas

ZöldVáros Szerelempark

coaching2

koboreb

Az álláskeresés sikere nagyban  függ a jól megírt motivációs levéltől. De hogyan kell ilyen levelet írni? Hát valahogyan így!

Tisztelt Pályáztató Cég! A napokban bukkantam rá a munkatakarokdegyorsan.hu weboldalon álláshirdetésükre, melyben windows client quality assurance analyst-eket keresnek manager pozícióba, most nyíló consultant officeikbe, és különböző magyarországi városokba. Illetve a sógorom bukkant rá, mert most vett kéz alól egy gépet, de a szexoldalak miatt vírusos lett a masina, és csak az álláskereső oldalakat nyitja meg! Tehát! Megpályáznám ezt az állást, ha még nem vettek fel senkit.(Azt megírják ugye, hogy felvettek e valakit, mert akkor nem jelentkezek.)
 
Olvastam, hogy Makkoshotyka nincs a felsorolt városok között, de biztosan itt is nyitnak egy consultant officét, előlem nem tudják eltitkolni, láttam a lidi mellett lévő takarmánytelepen az építkezést.  Biztosan itt is elkél egy windows assurance analyst, mert sok errefelé a ház, meg az ablak. (Itt egy kicsit már angol nyelvtudásomra is utaltam.) Nagyon motivált vagyok, ezt mutatja ez a motivációs levél is, amelyet a csatolt fájlként elküldött, európai uniós szabványoknak megfelelő fényképes szakmai önéletrajzom kísérőjeként mellékelek.
 
A fotón, ha szembeállunk vele, jobbról számítva a nyolcadik félig guggoló ember vagyok én, fekete-fehér csíkos Juventus feliratú mackófelsőben. Vagy ha így könnyebb, az én kezemben található már csak lángos, mert amikor ez a kép készült én kettőt vettem, mert éhesebb voltam, mint a többiek. Épp Martfűn voltunk megyei bajnokin, a Roburt egy szakaszon én vezettem, tehát jogosítványom is van! Volt még egy fotó, amit elküldhettem volna, de az egy focimeccs utáni sörözés alkalmával készült, és én egy fa tövében állok, szóval ez a fotó jobb! Egyébként digitális géppel készült, a kirándulás előtt vettem 12 havi kedvezményes részletre. No ennyit a képről.
 
Mint már írtam motivált vagyok, emellett a kommunikációs képességeimre is büszke lehetek, hiszen nagyon jól megértetem magam az emberekkel. Pár hete a szomszéd nénihez jöttek emberek a Providenttől, és én elmagyaráztam Rozika néninek, hogy ők nem a Rostásék az uzsora miatt, hanem a digitális kamerára felvett pénz heti törlesztőjét kellene kifizetni. Rozika néni nagyon hálás volt, másnap lefilmezett kapálás közben, azóta is azt nézegetem unalmas óráimban. Ebből az is látható picinykét, hogy a pénzügyekhez is értek valamennyit! Jártam iskolába, nem is egybe, hanem sokba. Mivel kiemelkedően teljesítettem, szinte mindig kaptam könyvjutalmat. A könyvek ma is ott vannak a szobámban, a plazmatévé alatt, senki nem nyúlt hozzájuk, mióta megkaptam, én sem.
 
Gyermekkorom meghatározó élménye volt az a számtalan disznótor is, melyben velem született empatikus képességeimet felhasználva (és amelyet client assurance analyst-ként is felhasználhatok esetleg), támogattam, sőt néha felkaroltam felnőtt rokonaimat, főleg az események vége felé már!! Az általános iskola befejezése után szakmát tanultam, kommunális hulladékürítő munkás lettem, félállásban, munkaidőm másik felét az IFA-ban töltöttem ülve! Ez idő tájt nyelvtanulásra adtam a fejem, a lovári mellett a basic-nyelvet is tanulni kezdtem, sőt egy időben szó volt róla, hogy ki is megyek dolgozni Basicbe, de a munkaközvetítő csúnyán átvágott, és a közvetítésért kifizetett pénzemmel szőrén-szálán (szakállas volt arra emlékszem) eltűnt! Az, hogy motivált vagyok erre a munkára, az nem kifejezés! 
 
A számítástechnika a kisujjamban volt egészen addig, amíg keresztapám, be nem vágta rá a skodaajtót '95-ben. Azóta egy nagymamalekváros üvegben őrizgetem ezt a testrészemet, de a tudás, ami benne volt nem veszett ám el végleg! Percek alatt szét- és hetek alatt összeszerelek bármilyen számítógépházat. Ha kell, a számítógépháznak még tetőt is barkácsolok ereszcsatornával.  Ezért volt jó, hogy 1998-ban elkezdtem egy számítástechnikai tanfolyamot, amit 2004-ben már be is fejeztem. Ezen kívül jártam keresztszemes himzőszakkörbe (innen a kézügyesség), voltam teszkós pénztáros harmadikos koromban (megbízhatóság), valamint sokat autóztam pedálos moszkviccsal (vezetési gyakorlat).
Bármit megtennék ezért az állásért, akár még el is megyek önökhöz személyesen, csak még öltönyt kell varratnom, a nyakkendőt már megvarrattam a szabóval.
 
Szabadidőmben sokat sportolok, a polgámester hűtőházában körlingezni szoktunk a marhafelsálakkal, illetve Kerekesbányatelep megye négyes csapatában is pályára lépek: én szoktam mészcsíkozni a pályát! Ezen kívül sokat olvasok, az összes környékbeli italbolt nyitvatartási tábláját fejből tudom, a Fülest is szeretem (amit apámtól kapok azt nem), meg rendszeresen tanulmányozom az Ifjúsági Magazin szex rovatát.
 
Tehát engem válasszanak, ha mégsem, akkor szívesen szállítunk cégük konyhájára hónapos retket, ugyanis ezzel is foglalkozunk apámmal. Árban megegyezünk.
 
Üdvözlettel: K. Kiss Károly