artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

ROHU

gazdatavasz

egeszsegesvaros

helyijárat

viktoriatours

aurabannermedium2

LizArt Design hajas

BoPi nyito banner uj

zoldvaros

2021. szeptember 26. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ

veradas

ZöldVáros Szerelempark

coaching2

koboreb

Szóval tuti biznisz, érted? Ez nem „Keresd magad degeszre”, meg „Varázsgomba”, meg ilyen hülyeségek! 

A dolog lényege a következő: bemész a termékpartnerhez, kiválasztod a terméket, és fizetsz, érted? Hol itt a tuti biznisz, ugye? Nos, ezt még én sem tudom, kidolgozás alatt van a dolog, nem kell ezt sürgetni, de a lényeg, hogy működik.  Két termékpartnerünk már van! Győr-Ménfőcsanakon egy boltban már tudsz csirkeindítótápot vásárolni ezzel a rendszerrel, illetve egy másik üzletben, Meggyesbodzáson meg chilei ekevasat kaphatsz, ha a rendszer tagja leszel! A tagságról még beszélek, de először a rendszer! Ugye minden nagy rendszer megbukott már: kommunista rendszer? Hol van? Megbukott! Kapitalista rendszer? Megbukott! Ha így megy a Világ, ahogyan most megy, érted, a periódusos rendszer is megbukik! Mengyelejevnek annyi! Amit én kitaláltam, az tuti ,érted?

Szóval a rendszer! Mint minden igazságos rendszer, így ez is egyetlen egy ember meggazdagodását szolgálja! Ez például az enyémet, ezér' lépj be, érted? Tehát, négy szintet különböztetünk meg. Azért négyet, mert az ötödikhez, hatodikhoz már lift kellene, annyi pénz azér' meg még nincs a rendszerben, hogy ezt is finanszírozza! Mindenki az első szinten lép be. Be lehet lépni a szuterénben is, de annak nincs értelme. Egy személyes találkozón a belépő lead nekem 90 rongyot! Az ingatlanja, meg a felesége (mindkettőt tehermentesen persze) haszonélvezetét (főleg a feleségét) rám íratja, mindezekért cserébe úgynevezett indítócsomagot kap Tőlem! Ezért a kilencvenezer forintért továbbá az új belépő kap még 42 darab eredeti teflonbevonatú, ízmegtartó és légtisztítófunkcióval ellátott, 270 literes, műanyagnyeles, sri lankai gyártású tejforraló edénykészletet, amely áram, gáz és tej nélkül képes tejet forralni! Világszám, hatalmas biznisz!
Összekötjük a kellemeset a hasznossal, érted? Eme edénykészlet eladási ára csupán 978 ezer forint plusz ÁFA! Ezt a 42 darab edényt kell majd az újonnan belépetteknek eladni 3 munkanapon belül, plusz kötni az új ügyfelekkel egy 8 millió forintos folyamatos díjas életbiztosítást, amelynek természetesen én leszek majd a kedvezményezettje! Jó tudni, hogy a rendszerbe való belépést követően az újonnan belépők által beléptetett új belépők által értékesített edények árrésének 3 és 6 %-a közötti rész fölötti 11 %-os kedvezmény, az új belépők feletti szintre 3 hónapnál régebben belépőket illeti meg!
Értitek, ugye? Instruktor úgy lehetsz, hogy az így keletkezett, és magad által generált bináris mátrixban 0.5 %-ot visszatérítesz az alád beléptetett új törzsvásárlóknak, minden eladott edény 5 %-os árrése után, amit a saját csoportod által és a Törzsvásárló által ajánlott termékpartner beléptetése utáni jutalék 7 %-ból gazdálkodsz ki! Kit is érdemes magad alá léptetni? Én speciel a kissé teltebb, kerek fenekű, szép arcú és mosolyú, negyvenes elhanyagolt asszonyokat léptettem be magam alá, persze csak ha akarták... Klassz volt, de egy idő után már nem bírtam!!
Várjál, telefon!! Rezgőn, mer' a biznisz meg az intelligencia mégiscsak együtt jár! Minden tárgyaláson rezgőn van a telóm, meg persze utána ítélethirdetéskor is. A rendszer a lényege mindennek, ez Multi Level Marketing, ez világszám!  A lényeg, hogy feljebb juss!
 
Vegyünk egy példát! Én vagyok az Instruktor, vagy sales manager. Jó mondhatjuk úgy is, hogy „szélsz menedzser”, de hát magyar földön vagyunk nem?
De nevezhetem magamat Törzsrészvényesnek is! Meg van ugye, hogy mit jelent? Törzs-mint a törzsem, vagy Afrikában valami emberevő csoport, mindegy, rész-az ugye belőlem egy darab, a fülem a fejemen, mint egy rész, a vény meg az amit megfázáskor a doki felír... Na az alapfogalmakkal akkor tisztában vagyunk ugye? A két karom, meg a két lában már alattam van, Ők adják el az edényeket, kötik a biztosításokat, és csurgatják nekem a százalékokat! Ha a kezemhez, és a lábamhoz teszem az ujjaimat, újabb alcsoportok jönnek létre, és csorog felfelé a lóvé érted? Szenzációs nem? A lényeg a rendszer, a sokaság! Kedves Barátaim, megkérek mindenkit, mindenki hozzon magával még 101 embert! Ok?
 
Ez az egész nagy biznisz amúgy kint már működik, érted? Grönlandon egy eszkimó házaspár találta ki, hogy hogyan tudnának fókazsírt venni nagy kedvezménnyel, érted? Találtak egy boltost, akinek annyi fókája volt már az udvarán, hogy ihhaj, már nem bírt velük! A fókapásztorok is ott hagyták, egyedül terelte ki a fókákat legelni a gyepre, de azok csak nem híztak! Az oroszlánfókák sörénye hullani kezdett, már nem üvöltöttek úgy mint régen, a zsírjuk sem volt már olyan ízletes mint azelőtt! Kukko és Makka, az eszkimó asszony és a férje, felkereste a tenyésztőt és üzletet kínált: megveszik a gazdától a fókákat, ha ad valami árengedményt! Nos, nem adott árengedményt mire a házaspár agyonütötte őt egy heringgel, és ellopta az összes fókát! Körözést adtak ki Kukko és Makka ellen, de ők eltűntek a rendőrség szeme elől! Rossz nyelvek szerint Brazíliába szöktek és új arcot varrattak maguknak, de ezek a rossz nyelvek is eltűntek azóta. A rendszer viszont megkezdte világhódító útját, és néhány hónapja Magyarországon is megjelent, de mivel kis hazánkban nagyon kevés a fóka ezért profilbővítést engedélyezett a kazahsztáni központ, úgyhogy itt is működhetünk!
 
A magyar Főinstruktorról csak annyit, hogy annyira titokzatos, hogy még senki nem látta! Annyira gazdag a fickó, hogy megvette a Világűrt (nem tudom kitől) és azt Tőle bérli a NASA meg a ruszkik a műholdaknak!!! Te ez a csávó olyan befolyásos, hogy a gyereke szülinapi partiján a Barack Obama szolgálta föl a kakaót, érted? Azér' ez nem „kismiska”!!! Azt is hallani róla azért, hogy vannak furcsa dolgai! Állítólag egy kicsit skizofrén! Egyszer üzleti vitába keveredett saját magával, meg is fenyegette magát halálosan...Persze bíróság elé került az ügy, és képzeljétek megnyerte a pert...saját maga ellen!!! Nem semmi!!! Az Alinstruktorokról is hallani ezt-azt! Ezek már egy nagyobb rendszerbe tömörültek, de ők is piszok gazdagok! Legyél MLM-es mert akkor Te is meggazdagodsz! A rendszer tehát működik, és van jövője higgyétek el! Be kell lépni és bent kell maradni! Kilépni már nem lehet, az nem olyan egyszerű! Volt egy haverom, aki tegnapelőtt belépett, tegnap ki akart lépni, és ma temettük!! Isten nyugosztalja Károlyt!!
 
Te!! Működik már a saját weboldalunk is, a www.vegyelvalamihulyeseget.ingyenhonlapok.hu-n vagyunk elérhetőek. Ha a reggeli órákban ránk kattintasz, akkor kora este már be is tudsz lépni, mert nagyon tuti profin lett megalkotva ez a weboldal. Nem titok, a Szilícium-völgyben készült a honlap, 372 japán mérnök-informatikus dolgozott rajta éjt nappallá téve, közel négy évig, hogy minden közérthető, egyszerű és tömör legyen. A honlapon minden van, ami a vásárlóközösségi rendszerünk megértéséhez szükséges. Találhatunk ezen az oldalon tanácsokat az oroszlánsörényű törpenyulak termékenységi ciklusainak dokumetálásához szükséges szaknyelv elsajátítása témakörében, elolvashatunk egy roppant izgalmas összefoglaló tanulmányt a Nyugat-Szamoai kormány pálmatetvek ellen indított hadjárata ügyében, de felvilágosítást kaphattok arról is, hogy mit kell tennünk, ha nagydolgunkat befejezvén a wc-csészéről éppen ülnénk át a bidére, de az időközben eltűnik mellőlünk...
 
Az interneten kívül, folyamatosan hirdetünk a legnagyobb hazai sajtóorgánumokban, a teljesség igénye nélkül említhetem itt a Magyar Gombász magazint, vagy a másfélévente megjelenő Inszeminátorok Hírújságját, de ott vagyunk az elektronikus médiában is. Épp most forgattunk le 380millió forintért egy 3másodperces reklámfilmet Chicagóban. Ezt a reklámfilmet majd évente kétszer láthatjátok is a magyarországi urdu közösség televíziójában, az Urdu Channel-en...
Szóval zajlik az élet, érted? De még nem is beszéltem a kártyarendszerünkről! Hát mit ér egy MLM-rendszer kártyák nélkül? Na szóval, a mi rendszerünkben a nők a Pirosat kapják (ugye a szív, a női érzelmesség), a férfiak pedig a Tököt (ezt nem részletezem miért). Mindenki ahogyan lépeget felfelé a ranglétrán, úgy kap egyre nagyobb értékű kártyát. Kezdjük ugye a Tök Hetesnél, aztán a Nyolcas, a Kilences, a Tízes, ezután egy minőségi ugrás, itt már Törzsrendszeralinstruktor minőségben lehet a vásárló, jön a Tök Alsó, egy újabb lépés, már annyi csirkeindítótápot vásárolt kedvezményesen, hogy a család is azt vacsorázik, tehát Tök Filkó lett, vagy Tök Felső mindegy. Innen egyenes út vezet a Tök Király, majd a Tök Ász kártya tulajdonlásához, amely már több százmilliós bevételt jelent egyelőre csak ukrán hrivnyában! Innen is lehet feljebb lépni, ekkor már Országos Törzsrendszerfelinstruktorgazda lesz az illető, ekkor már jár a feltöltőkártyás mobil, és a melegételutalvány! Szóval nem semmi karrierrendszer ugye? Ezekért a pozíciókért küzd a rendszer minden tagja hosszú hónapok, évek óta! Én személy szerint még csak 16 éve vagyok a rendszerben, de már elértem a kezdő szintet, Tök Hetes vagyok, érted? Pénz most még nem jön, de bízom a jövőben, a rendszerben! Mind a 46 magyarországi kereskedelmi bankkal üzleti kapcsolatban állok, érted? 16 jelzáloghitelem, 7 személyi kölcsönöm,13 folyószámlahitelem, és 21 áruhitelem van. Még a hűtőmágneseimen is jelzálog van, gyerekek! Nem megy másként! Az elején tolni kell a rendszerbe a lóvét, de egyszer csak dőlni fog a pénz, majd meglátjátok!
Szóval ez a tuti biznisz, érted?”