artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2021. október 21. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Húsleves

Sült oldalas hagymás tört burgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Finomfőzelék tepsis vagdalttal

Heti desszert (500 Ft):

Tiramisu

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gyümölcsleves

Tejfölös szelet tésztával

Heti "B" menü:

Zöldborsóleves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ

Az internetes társkeresés, út az ismeretlenbe mondják sokan; megvan a maga szépsége, és izgalma annak, hogy „kitárulkozunk” idegenek előtt, de vajon mindenki a valós képet festi magáról a másiknak, mindenki annak mutatja magát, aki és ami valójában?

 
Kedves „ÁgnesXXL1965”!  
 
Remélem megkapta előző e-mailemhez csatolt fotómat; sokan mondják, hogy hasonlítok George Clooney-hoz, ez megtisztelő számomra, de úgy gondolom erős túlzás. A képen persze én vagyok, nem a neves színész, az, hogy egy kis Oscar-szobrocska is van a kezemben, a véletlen műve csupán.
Azért írok egy kicsit későn, mert épp Szomáliából érkeztem haza az éjjel, és nagyon fáradt vagyok, ráadásul a Mercedesemet is ellopták a repülőtérről, így kénytelen voltam ma délelőtt venni egy újat, és ez felborította a napi életritmusomat.
 
Kérdezhetné kedves „ÁgnesXXL1965”, hogy miért utaztam én abba a távoli afrikai országba. Nos, egy önkéntes gyermekmentő csapat tagjaként, vettem részt lelkileg és testileg sérült gyermekek gyógyításában, mint klinikai sebész főorvos. Oltottunk, sebet kötöztünk, ha kellett műtöttünk (én magam közel nyolc liternyi vért adtam e szerencsétlen sorsú kisdedeknek), és mindezt halált megvető bátorsággal, a háborús felkelők fülsiketítő gépfegyverropogása közepette! Képzelje, még egy egész csorda megvadult elefántbikával is megbirkóztam, csak hogy eljussak egy éhező kisgyermek búvóhelyéhez!
 
Na de nem akarok itt kérkedni lélegzetelállító kalandjaimmal, jöjjenek a tények, engedje meg, hogy egy kicsit részletesebben is bemutatkozzam.”Tibor29cm” vagyok, ezt már Ön is tudja, csak úgy megerősítésképpen írtam ide! Ne kérdezze mi az a  „29 cm”, meglepi lesz! Orvosi diplomával rendelkezem (a jogi és a közgazdászi mellett), a Harvardon végeztem, summa cum laude minősítéssel. Van egy kis vállalkozásom; a világ hatvankét országában vagyunk jelen plasztikai sebészeti klinikánkkal (főleg arcbőrvastagítást végzünk, elsősorban politikusok számára). Ez a kis cég csupán csak évi 120millió dolláros forgalmat bonyolít le. Elváltam, két gyermekem van, a kisfiam a Yale-re jár jelenleg, ha minden jól megy befektetési bankár lesz, a saját kis családi bankunkban. A kislányom színésznő Hollywoodban, jelenleg Spielberggel forgatja az E.T. második részét, Ő lesz a címszereplő. Nagyon büszke vagyok a gyermekeimre.
 
A külsőmről néhány szó, hisz a lélek mellet a test is számít. 198 cm magas vagyok, és 98 kg. Rendszeresen sportolok; bungee jumpingolok, kitesurfözök, wakeboardozok, raftingolok, jet skizek, paint ballozok, korfballozok, siklóenyőzök, jégvitorlázok. Ja és body buildingezek is, enyém jelenleg a Ráktérítőtől északra eső földterületek legharmonikusabban kidolgozott férfi felsőteste!
Persze a lelkemet is ápolom behatóan. Rendszeresen járok kiállításokra, veszek, megmentek, restauráltatok festményeket, büszke vagyok arra, hogy Salvador Dalit személyesen ismerhetem; szinte napi kapcsolatban állunk, nála nagyobb műértő nem nagyon van ma a világon. De ha már itt tartunk, jó barátomként tartom számon Barack Obamát, Nicolas Sarkozyt és Vlagyimir Putyint is;  bejáratos vagyok a Pentagonba, használom a Kreml könyvtárát, és most tervezek egy csillagtúrát az űrbe. Adakozom bőszen: négy állatmenhelyet építtettem Magyarországon az elmúlt tíz napban. Kérlelhetetlen ellenzője vagyok az állati szőrmék kereskedelmi felhasználásának, ellenzem a génmanipulált élelmiszerek termesztését. Nem tagadom, nagy állatbarát vagyok, imádom a macskákat és a kutyákat, persze csak akkor ha megfelelően vannak elkészítve, nem szeretem ugyanis a csípős és a túlfűszerezett ételeket. 
 
Röviden ennyit magamról, most búcsúzom kedves „ÁgnesXXL1965”. Rohannom kell az egyik ismerősömhöz, vásároltam egy fehér lovat, hogy ha esetleg találkoznánk, tudjon miről felismerni engem! 
Csókolja kis kezét: „Tibor29cm”