artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Anastasia Steele, aki szó szerint beesett Christian Grey multimilliárdos üzletvezető életébe, mindent a feje tetejére állít,ez az első részben remekül kiderül . Grey ízlésvilága egészen különleges, rendkívüli, melynek Ana a része lesz, akarva és akaratlanul is . Az első két könyvben belecsöppenünk az ismerkedésükbe, annak furcsa dolgaiba és megtudhatjuk azt is,hogy visszavonhatatlanul szerelmesek lesznek egymásba. Annak ellenére,hogy Christian csupán egy alávetettet akar,a szexuális vágyainak kielégítéséhez. De Ana személyiségének köszönhetően ebből jóval több lesz.

A szabadság ötven árnyalatában,már a csupa öröm és boldogság mámorában égnek. Az esküvőjük egyszerűen csodálatosan sikerült , a nászutukról nem is beszélve. Christian múltbéli démonjainak leküzdése is egész jó irányban halad,vagy inkább csak úgy tűnik. Mikor már azt hittük,hogy minden jóra fordul és a nehézségek elmúltak, akkor jött az igazságtalan jelen és közbeszólt. Ugyanis a boldog házaspár nem sokáig élvezte a nyugodt,szerelemmel teli életet,mert a rosszakarók mindig felbukkannak, ahogy az ő életükben is történt.

Ana volt főnöke bosszút akar állni Chritianon és szerelmén is egyaránt, amiért tönkre tették karrierjét. Ezért merényletet indít ellenük, és ebbe Grey családja is belekeveredik. Nem volt elég, hogy Ötven irodáját fel akarja gyújtani, még a húgát is elrabolja, de erről csak Anastasia tud. Ana bátorságának köszönhetően megmenekül Grey kishúga a bosszúállótól és annak segédjétől,de ez csak úgy történhet meg, ha Steele elhiteti a multimilliárdos férjével, hogy csak a pénzéért ment hozzá. Ez persze teljesen a porba tiporja a különösen irányításmániás férfit, aki teljesen igaznak véli,hogy csupán a pénze miatt kellett. A felesége mind ez idő alatt,elindul Mia megmentésére,nem éppen zökkenőmentesen sikerül a művelet,nagyon csúnya sérüléseket szenved a kis akciója közben, de Grey időben odaér a segítségére. Ezek után a bűnözőt kórházba, majd börtönbe szállítják a segítőjével együtt,aki mellesleg Steelel egy irodában dolgozik. Ana és Mia is orvosi segítségre szorulnak,viszont Ana súlyosabb sérülése miatt kómába esik. Vajon felépül a kómából? Vagy ilyen borzalmas véget ér ez a mindent elsöprő szerelem? 

Ha kíváncsiak, hogy Ana felépül-e vagy sem, illetve a történet részletesebb kifejtésére, pikánsabb részeire, akkor mindenféleképpen olvassák el Az ötven árnyalat-trilógia harmadik részét is.

You have no rights to post comments