artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

 

 

A közel másfél száz résztvevő előtt elsőként Nagy Gabriella igazgató házigazda minőségben köszöntötte a vendégeket, majd Cseke Attila képviselő, Pocsaly Zoltán polgármester és Bradács Alíz körzeti, illetve Árkosi Antal helyi RMDSZ elnök szólt a jelenlévőkhöz.

Cseke Attila, a bál fővédnöke azon örömének adott hangot, hogy kilenc év elteltével is van igény a farsangi mulatságra. Véleménye szerint egy ilyen alkalom lehetőséget teremthet a kikapcsolódásra, a hétköznapi stressz és munka kiheverésére, kulturált szórakozást biztosítva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bradács Alíz körzeti elnök emlékeztetett arra, hogy egy évvel korábban az akkori frasangi bálon lett bemutatva az újraindított Margitta és Vidéke havilap, tehát ennek egy éves fennállását is megünnepelték. Nagy Gabriella az ízletes menüt ismertette, majd Pocsaly Zoltán polgármester és Árkosi Antal helyi elnök is jó szórakozást kívánt a vendégeknek, melyhez nagyban hozzájárult a környéken igen népszerű Bajnok Csaba, Fodor Sándor és Ujlaki Sándor alkotta Prezident partizenekar is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kellemes vacsora elfogyasztása és a kitűnő italok megalapozták a hangulatot, a táncparkett nem maradt üres egyetlen percre sem egészen reggelig. A visszajelzések pozitív véleményt tükröznek, ezért a szervezők már most megígérték, hogy jövő esztendőben is lesz RMDSZ Farsangi Bál.

You have no rights to post comments