artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

ROHU

helyijárat

2021. szeptember 26. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ

Nem csak Berettyóújfaluban, hanem a térségben is egyedülállónak mondható szolgáltatás vált elérhetővé városunkban, hiszen megnyitotta kapuit a MINDENT "IS" kereskedés, ahol kültéri szobrok, kerti dekorációs kellékek egyre bővülő választékával várják a vásárlókat. A nyitás részleteiről Dancsházi Ivett és Haraszti Sándor tulajdonosokat kérdeztük. KÉPGALÉRIA

Honnan jött az ötlet, hogy ilyen jellegű vállalkozásba kezdjetek?

Ivett édesapjának van egy gyönyörű japán stílusban megépített kertje, ami nagyon tetszik nekünk, és ez adta az indíttatást, hogy utánajárjunk, honnan lehetne az ehhez szükséges kellékeket, szobrokat, egyéb dekorációs elemeket beszerezni. Később azt láttuk, hogy Kelet-Magyarországon nincs olyan készítő, aki ezeket a manapság nagyon népszerű,- többnyire a keleti és más kultúrákhoz köthető - szobrokat, vallási jelképeket ábrázoló figurákat elkészítené, így most már ott tart a dolog, hogy tanulom a szoboröntést, és elmondhatom, hogy az itt látható szobrok nagy részét - kis segítséggel ugyan, de én készítettem - tudtuk meg Sándortól.

Hol lehet szoboröntést tanulni?

Sikerült megegyeznünk egy 30 éves szakmai múlttal rendelkező mesterrel - veszi át a szót Ivett - aki megmutatja Sanyinak a mesterség fortélyait. Mivel ezek a szobrok betonból készülnek, egy-egy termetesebb darab elkészítése nem egyszerű feladat, és a sablonok beszerzése is költséges.

Mindent 'Is' kerti dekoráció 03Mindent 'Is' kerti dekoráció 29

Milyen irányba szeretnétek fejleszteni a vállalkozást?

A későbbiek során folyamatosan bővíteni szeretnénk a kereskedésünket növényekkel és egyéb, kertépítéshez szükséges termékekkel, kiegészítőkkel. A cél az, hogy a rendelkezésünkre álló közel 3000 négyzetméteres területet megtöltsük, természetesen a vevőink igényeinek megfelelően.

Szerencsére olyan talpraesett nő a párom - veszi vissza a szót Sándor - akinek rálátása van mindenre, otthonosan mozog sokféle területen, támogat az ötleteim megvalósításában, ugyanakkor koordinál is, ami nagyon sokszor rám is fér. A spiritualitásban verhetetlen, minden mitológiai jelkép eredetét, jelentőségét ismeri. Jól kiegészítjük egymást.

Mindent 'Is' kerti dekoráció 11Mindent 'Is' kerti dekoráció 12Mindent 'Is' kerti dekoráció 14

Honnan jött a MINDENT "IS" cégnév?

Igyekszünk mindenféle igényt kielégíteni, az "IS" pedig az Ivett-Sándor kezdőbetűkből adódott. Nem ragadunk bele egy-két stílusirányzatba, fából, fémből, betonból készült termékeket is árusítunk, hogy bárki megtalálja az elképzelésének megfelelő darabot. Vásárlóink visszajelzései és folyamatos igényfelmérés alapján alakítjuk ki kereskedésünk kínálatát.

Keressék fel Facebook oldalunkat, vagy látogassanak el hozzánk személyesen!

Mindent 'Is' kerti dekoráció 23Mindent 'Is' kerti dekoráció 66

Cím:

Berettyóújfalu, Morotva u. 8.sz.

Nyitvatartás:

Hétfő: ZÁRVA

Kedd-Vasárnap: 10-19

Telefon:+36 (70) 634 9675

E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ivettsanyi