artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

ROHU

helyijárat

2021. szeptember 26. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ

Szia! Én Kiss Péter vagyok, marketing szakértő, lassan 1 éve segítek KKV és egyéni vállalkozásoknak aktívan marketing területen. Tudom, hogy sokak számára felesleges pénzkidobás lehet a marketing. Drága hirdetések, szórólapok stb. és nem jönnek az eredmények. Minek fizessek egy plusz embernek ezért? Menjünk vissza kicsit korábbra, hogy megértsük miért is mondják ezt.

Régen a szocializmusból átfordulva könnyebben lehetett vállalkozásokat létrehozni. Nem volt annyi versenytárs, mint jelenleg. Aki akkor elkezdett bármivel is vállalkozni, gyorsabban terjedt a híre, az emberek szerették az újdonságot és megkeresték aztán ott is maradtak vásárlóként. Nem volt annyira felgyorsult élet, mint jelenleg. Azt látjuk most semmire sincs idő és minden azonnal kell.

Manapság előfordul, hogy nem messze egymástól ugyanolyan jellegű cégből 10 vagy 100 is van.

Ilyenkor jön a kérdés, ha ugyanazt csinálja, mint én, hogyan tudok jobb lenni?

Erre jó a marketing. Segít profitot termelni, és segít megerősíteni a bizniszed.

Egyik ügyfelem, Kulcsár Tibor milliárdos vállalkozó, a Kulcs-Soft Részvénytársaság tulajdonosa azt mondta, egy vállalkozáshoz 3 dolog kell: egy jó termék, jó ár és jó marketing.

Ha ez a 3 megvan garantált a siker.

Egyébként Tibor egyik termékének a marketingében veszek részt, ezt előszeretettel ajánlom KATÁ-s és egyéni vállalkozóknak, ugyanis örökre ingyenes online számlázó, NAV-hoz bekötve és egyszerű használni, próbáld ki most az alábbi honlapon www.bizxpert.hu

Sokan költséghatékonyságból elkezdik maguk a marketinget, aztán előfordul, hogy ezzel többet ártanak, mint használnak. De előbb utóbb a sok facebookon osztogatásból, már csak a rokonok és barátok fogják osztogatni, és találd ki, kik maradnak a vásárlóid is?

„Ha te nem törődsz az ügyfeleiddel valaki más fog”

Bízd rám a marketinget én ezzel kelek és ezzel fekszem, én ezt imádom… Rengeteg képzésen vettem részt, ami forintba mérve több millióra rúg, ezeken már neked nem kell részt venned, elmondom, amit tudni szeretnél. 5 éves értékesítési tapasztalattal rendelkezem, valamint sokszor találkoztam olyan helyzettel, ami próbára tett emberileg, de mindig felálltam.

Szeretnék majd a marketing oktatásával is foglalkozni, akár helyben, akár online. Illetve szeretnék segíteni azoknak is, aki hasonló „laptop életstílus”-ban akarnak dolgozni.

Illetve foglalkozok webáruház készítéssel is szóval, ha nyitni szeretnél egy online boltot, kérd ki a tanácsom szerintem. 😊

Keress meg most, az alábbi elérhetőségeken ne várj tovább:

Telefon, Viber, Whatsapp: 06-70-609-6697

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.marketingkampany.com

Kiss Péter marketing szakértő

KPmarketing

#marketingkampany #kisspeter