precizbanner

helyijárat

2019. március 19. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tarhonyaleves

BBQ csirkemell sült burgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gyümölcsleves

Zúzapörkölt galuskával

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Natúr csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A gyönyörű, feszes és fiatal bőr többé nem elérhetetlen álom. A MILSYS® Lézeres Mezoterápia kezelésekkel azonnal ragyogó és látványos eredmény érhető el. Az innovatív technológiának és a bevitt szuperkoncentrátumoknak köszönhetően nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a bőrünk fiatalságát. Sokan nem tudják, de ez a kezelés elérhető Berettyóújfaluban, a Bocskai utcán, Berek Katalin mesterkozmetikusnál!

Kedves szépülni vágyó vendégeim!

Szeretitek ha ráncok a kor előrehaladtával megjelennek az arcotokon? - Mert én nem! Éppen ezért szeretném figyelmetekbe ajánlani a Lézeres Mezoterápiás kezelésemet, Berettyóujfaluban egyedüliként.

A hazai anti-aging szolgáltatások jelentős része csak a tünetekre fókuszál, és nem nyújt valódi megoldást a bőr öregedésére.Rengeteg az ellenőrizetlen alacsony hatásfokú termék, amit megfelelő technológiai és szakmai háttér nélkül alkalmaznak. A Lézeres Mezoterápia az Age-Attraktion termékcsaláddal igazi szuperprémium minőséget kínál megfelelő piaci áron, így sokak számára ezek a kezelések már nem elérhetetlenek. Az eredeti Meso Laser kezeléseket 2017-tól MILSYS védjegy óvja Magyarországon, ezeket a kezeléseket, és a kezelések elnevezéseit kizárólag hitelesített kozmetikusok használhatják.

Egyéb szolgáltatásaim: hagyományos arc kezelés,végleges szőrtelenítés,fájdalommentes füllyukasztás,manikűr, pedikűr, tinédzser kezelés...stb. érdeklődj!

A vendégeim mondták a Lézeres Mezóról:

B-né Rita: - Egyszerűen imádooom!

T-né Magdika: - Olyan szép lett az arcom , hogy harmadjára is muszáj eljönnöm.

A.Ibolya: - Egy férfi ismerősöm megkérdezte: Megplasztikázták az arcod???

30 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött a fő hitvallásom: alaposság, korrektség, minőség! 

Gyere éld át ezt a kis luxust és a " csodát" !

Berek Katalin Kozmetikusmester

Berettyóújfalu, Bocskai u. 13/2.

Telefon: 06 70 587 3923


MILSYS® Lézeres Mezoterápia

A gyönyörű, feszes és fiatal bőr többé nem elérhetetlen álom. A Mezo Laser lézeres mezoterápia kezelésekkel azonnal ragyogó és látványos eredmény érhető el. Az innovatív technológiának és a bevitt szuperkoncentrátumoknak köszönhetően nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a bőröd fiatalságát.

A lézeres mezoterápia napjainkban a legfejlettebb és leghatásosabb non-invazív (tűszúrás, műtét nélküli) eljárások egyike.

Ennek egyedülálló képviselője a német mérnökök által fejlesztett Meso Laser készülék, amely ötvözi a nagyteljesítményű lézer erejét a fókuszált elektroporációs technológiával.

1. Az intenzív lézer besugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és egyedülálló kollagén termelődést indít be, miközben csökkenti a bőr gyulladásos folyamatait.

2. A fókuszált elektroporációs technológia igazoltan képes az aktív hatóanyagokat a bőrbe juttatni, amelyek ezáltal belülről, sejtszinten újítják meg a bőrt.

 MG 6784 2IMG 9269 2 2

Kinek ajánljuk?

30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket.

Mire számíthatsz a kezelés után?

Részben egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá hosszantartó hatásra, mivel a hatóanyagok a bőröd olyan rétegébe kerülnek, amely képes megkötni és tárolni azokat, ezért lelassulnak az öregedési folyamatok és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

Javasolt ütem: 6 alkalmas kúra. 

Egy kezelés ára 17 000 Ft, kúra esetén kedvezmény jár!

A lézeres mezoterápia lenyűgöző hatása alkalmazható:

  • Az arcbőr fiatalítására, lifting és ránckezelésekre, bőrfeszesítésre
  • Rosacea, akné, gyulladásos, érzékeny bőrterületek kezelésére
  • Mélyhidratáló kezelésekre
  • Cellulit kezelésre, alakformálásra, lokális zsírbontásra

Bővebb információ EZEN a linken érhető el!

IMG 9269 2 2IMG 9724

Szóljon hozzá!