artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2022. június 26. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Biztosítjuk az Ön számára szükséges munkaerőt, nekik pedig szállást és szállítást nyújtunk.

A Melicom Hungary egy 2017-ben alakult, munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó,100 %-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Központi irodánk Gyálon található. Fő profilunk a munkaerő-kölcsönzés, mely során személyre szabott megoldásokat kínálunk partnereink számára. Szakképzett kollégáink segítségével folyamatosan toborzunk online és személyesen is, biztosítva a szükséges munkerő áramlását.

IDŐT, ENERGIÁT ÉS PÉNZT SPÓROLUNK ÖNNEK!

Bízza ránk a munkaerő toborzást és levesszük az összes ezzel járó terhet a válláról! Nem kell többet hónapokon át új embereket keresnie, nincs többé toborzás, interjúztatás, alkalmatlan jelentkezők sorozata. Sőt, velünk megszűnnek a véget nem érő adminisztratív teendők és a bérszámfejtés nyűge is!

MIÉRT VÁLASSZA A MELICOM HUNGARY-T?

Mi máshogyan közelítjük meg a munkaerő-kölcsönzést, mint versenytársaink. Számunkra megrendelőink nem ügyfelek, hanem partnerek, akikkel szorosan együttműködünk, közvetített dolgozóink pedig nem csupán számokat jelentenek, hanem kollégákat, akiket megbecsülünk. Fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás, emiatt általában olyan többszörösen hátrányos helyzetű településeken toborzunk, ahol nincsen semmilyen munkalehetőség a dolgozni vágyó fiatalok számára, távol esnek a nagyobb gyárak nyújtotta lehetőségektől is.


" Felkészítjük, oktatjuk őket, hiszünk bennünk."


Célunk, hogy integráljuk őket a munkaerő piacra, ezzel hosszútávú, biztos jövedelmet nyújtva nekik. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a munkájuk során kiválóan teljesítenek, hiszen egytől – egyig hálásak a lehetőségért. Tehát lelkes, motivált, dolgozni vágyó embereket közvetítünk.

A zökkenőmentes munkába járás biztosítása érdekében saját autóbuszokkal és szálláshelyekkel rendelkezünk. Így könnyedén megoldjuk, hogy a gyáraktól távol lakók is munkába állhassanak. Szállásaink mindegyikén otthonos, szép környezetben pihenhetnek a dolgozóink. Nálunk nem úgy érzik magukat, mint egy munkásszállón. Ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy motiváltan, kipihenten érkezzenek a munkába. 

melicom allas01

 

RÓLUNK MONDTÁK:


"A Melicom saját szállót, illetve szállítást biztosít a nálunk kölcsönzésben álló kollégáknak. Emellett a munkavállalóknak a pihenőnapjukon hazaszállítást is nyújtanak, ezzel hozzájárulva a család - munka egyensúly fenntartásához."

Szilágyi Zoltán, HR Manager, Ibiden Hungary Kft.


 

MIÉRT JÓ, HA MUNKAERŐT KÖLCSÖNÖZ?

- Anélkül növelheti a kapacitását és munkavállalói létszámát, hogy bárkivel is munkaszerződést kötne. Ez a mi feladatunk.
- Mentesül a munkaerő toborzás és kiválasztás fáradságos és időigényesfeladata alól.
- Mentesül rengeteg adminisztrációs tehertől (munkaszerződések, bérszámfejtés, bérutalás, adatszolgáltatás, stb.).
- Nem kell folyamatosan követnie a foglalkoztatás jogszabályi változásait. Ezt megtesszük mi!
- A munkaerő – kölcsönzés időtartamát és konstrukcióját a kölcsönző cég igényei szerint alakítjuk ki. Azaz minden olyan rendszerben működik majd, ahogyan az a cégnek a legkedvezőbb.

MELICOM HUNGARY KFT.
2360 Gyál, Körösi út 90.
Központ: 2360 Gyál, Széchenyi út 77.
+36 70 620 3375
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A KOMPLEX MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZŐ:

TOBORZÁS + SZÁLLÁS BIZTOSÍTÁS + SZÁLLÍTÁS

melicom11

You have no rights to post comments