artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 29. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sóska krémleves

Cigánypecsenye hasábburgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A divat világában a női táskák jóval többek, mint szimpla használati tárgyak, sokkal inkább a stílusunk alapkövei, amelyek képesek megváltoztatni és felfrissíteni a megjelenésünket. Ebben a szezonban a CCC széles választékával, amely mind az üzletekben, mind online elérhető, a trendi színek skáláját kínálja, hogy mindenki megtalálhassa azt a tökéletes darabot, amely kifejezi egyéni stílusát és hangulatát.

A szezon színvonalas választéka

Minden évadban vannak domináns színtrendek, amelyek meghatározzák a divatirányzatokat. Ezek a színek nemcsak a ruházatunkon, hanem kiegészítőinken is megjelennek, így a táskák színei különös figyelmet érdemelnek. Egy jól választott táska színe feldobhatja a legvisszafogottabb öltözéket is, hozzáadva ahhoz az egyedi karaktert és stílust.

zold taskak

Négy szín, amely meghódítja az idényt

Piros táska – a piros szín a szenvedély, az erő és az energia szimbóluma. Egy piros táska nemcsak hogy felhívja magára a figyelmet, de képes lendületet és dinamikát adni a megjelenésnek. Továbbá, a CCC piros táskái különféle árnyalatokban és stílusokban érhetők el, ennek köszönhetően pedig még tovább cizellálható az outfitre gyakorolt hatást.

Kék táska – a kék szín a nyugalom, a stabilitás és a megbízhatóság képviselője. Egy kék táska kiválóan illeszkedik a hétköznapi viselethez, hozzáadva egy elegáns, mégis visszafogott érintést a végső hatáshoz. A CCC kínálatában található kék táskák széles skálája lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a tökéletes árnyalatot és formát, ami harmonizál a saját stílusával.

Bézs táska – a bézs az elegancia, a finomság és az időtlenség színét testesíti meg. Egy bézs táska tökéletes kiegészítője lehet akár egy formális, akár egy lezser összeállításnak, mivel könnyen összehangolható szinte minden színnel és stílussal. A CCC bézs táskáinak különböző árnyalatai és stílusai biztosítják, hogy mindenki megtalálja a magának valót, legyen szó akár egy elegáns estélyről, akár egy laza délutáni sétáról.

Zöld táska – a zöld a természet, a megújulás és a frissesség színe. Egy zöld táska tökéletes választás lehet a mindennapokra, hozzáadva a szettünkhöz a nyugalom és az egyensúly érzetét. A CCC zöld táskái változatos formákban és árnyalatokban kaphatók, így könnyen megtalálhatjuk az ideális darabot.

Stílustippek és kombinációs ötletek

A táskák kiválasztása során a színen kívül fontos figyelembe venni azt is, hogy hogyan illeszkedik az adott darab a ruhatárunk többi eleméhez. A legjobb hatás érdekében releváns szempont a textúra és a minta harmonizációja is – például mintás ruhákhoz inkább egy egyszerű, sima táskát viseljünk, míg egy texturált, díszes táskát lehetőleg egyszínű, letisztult öltözékek kiegészítőjeként válasszunk. Ne feledkezzünk meg a méret arányosságáról sem – egy nagyobb testalkathoz nagyobb méretű táska illik, míg az apróbb, filigrán darabok a kisebb termetűeknek állnak jól. Az öltözék és a táska stílusának összehangolása – legyen szó egy casual, bohém vagy elegáns megjelenésről – segít abban, hogy koherens és átgondolt összhatást érjünk el.

A táskák színének megválasztása kulcsfontosságú lehet abban, hogy hogy érezzük magunkat, és hogy jelenünk meg a világ előtt. A CCC széles kínálatában szereplő színes és stílusos táskákkal mindenki megtalálhatja azt a darabot, amely kifejezi egyéni stílusát és személyiségét. Merjünk kísérletezni és válasszunk bátran, hogy megmutassuk a világnak valódi énünket a CCC táskakollekciójának segítségével. A non plus ultra, hogy mindezt megtehetjük online és személyesen is!

You have no rights to post comments